Share with:


צמחוני

מה צריך?

200 גרם בצל קצוץ
200 גרם ברוקולי של סנפרוסט קצוץ גס
200 גרם בטטה חתוכה לקוביות קטנות
200 גרם פירה תפו"א
1 כף אבקת בצל
1 כף דבש
1 כפית אגוז מוסקט
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
4 ביצים
1 כף קמח תופח

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל כמה דקות לאחר מכן מוסיפים את הבטטה
  2. לאחר 5 דק של טיגון מוסיפים אבקת בצל ודבש
  3.  מוסיפים למחבת את הברוקולי וחצי כפית אגוז מוסקט ורבע כפית פלפל שחור גרוס
  4. מכבים את הגז ומוסיפים את הפירה מערבבים ומכניסים לקירור מוחלט
  5. לאחר קירור של התערובת מוסיפים את הביצים והקמח מערבבים היטב עד שאין גושים
  6. שופכים את התערבות לסיר טפלון משומן בקוטר 17 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 40 עד 45 דקות….

פשטידת ברוקולי בטטה ובצל_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים