Share with:


בשרי

אופן הכנה

🍳גם מאכל פשוט ויומיומי כמו חביתה יכול להיות משודרג ומיוחד להגשה.
ויש תירוץ לתת לו שם מפוצץ שירשים את האורחים 🍳"פריטטה" ❤
אז תתחילו להתנסות ולגוון כמה שיותר
🍳לפריטטה שלי:
4 ביצים
1 שן שום כתוש
4 כפות שמן זית
¼ כפית זעתר
1 קבנוס חתוך לעיגולים
6 פרוסות נקניק סרוולד חתוך לרצועות
¼ חבילת תרד טרי
מלח
פלפל שחור גרוס
🍳במחבת "נון סטיק" לחמם 2 כפות שמן זית , להוסיף את השום,הזעתר ו2 סוגי נקניק ולטגן מעט.
🍳להוסיף את התרד ולערבב כחצי דקה עד שהתרד מאבד מנפחו .
🍳בקערה גדולה לשבור את 4 הביצים ולשקשק היטב !
🍳להעביר את התרד והנקניקים לתערובת הביצים ולערבב יחד..
לתבל במלח ופלפל.
🍳להוסיף למחבת 2 כפות שמן זית נוספות, ולשפוך פנימה את תערובת הביצים .
🍳לטגן עד להזהבה ובעזרת תרווד גדול להפוך לטיגון הצד השני.
💥להגשה יפה לחתוך למשולשים
💥אפשר לגוון עם ירקות שונים, גמבה,עגבניות, קוביות תפוחי אדמה…
אז תזרמו עם הדימיון שלכם
ובתאבון ❤❤❤

המטבח של עמית  > אוכל ביתי טרי וטעים
צרו קשר עוד היום 0542502009 נווה שרת,תל אביב