Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים
500 גר' פסטה מבושלת ומסוננת
250 מ"ל שמנת לבישול
250 גר' קוטג' קר
3 כפות גבינה לבנה קרה
150 גר' גבינה צהובה קשה 28% מגורדת
כפית מלח
מעט מפלפל שחור
חצי כפית אגוז מוסקט
2 ביצים
3 כפות קורנפלור
50 גר' חמאה
חופן פיטריות שמפיניון טריות קצוצות
בצל קטן קצוץ דק
1/4 כוס חלב קר

אופן ההכנה:
1. בסיר קטן ממיסים חמאה עם פטריות ובצל קצוץ עד להתרככות.
2. מוסיפים שמנת לבישול ומביאים לרתיחה.
3. בנפרד-ממיסים חלב עם קורנפלור ומוסחפים לתוך הסיר תוך כדי בחישה על אש נמוכה.
4. מכבים את האש ומוסיפים קוטג' וגבינה ומערבבים.
5. מוסיפית את הביצים וטורפים היטב.
6. מערבבים את בלילת הגבינות שהכנו עם הפסטה שבישלנו מראש ומעבירית לתבנית מלבנית 20*30, מכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות כחצי שעה

פשטידת פסטה חלבית מוקרמת
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים