Share with:


חלבי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
( חלבי )

מצרכים:

3 קופסאות פטריות חתוכות
20 גרם חמאה
1 כף שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית אגוז מוסקט
מלח לפי הטעם
2 כפות פירורי לחם
1 מיכל שמנת מתוקה לבישול
5 ביצים

( מעט שמן ופירורי לחם לשימון ופיזור בתבניות)

ההכנה:

במחבת עם שמן וחמאה לאדות את הבצל ולהוסיף את הפטריות..
לתבל ולהוסיף שמנת מתוקה ולערבב היטב ..
להוריד מעל האש ולצנן ..
להוסיף פירורי לחם וביצים ולערבב

לשמן שתי תבניות מאורכות ולפזר מעל פירורי לחם.. לשפוך מעל מעיסת הפטריות חלוקה שווה.
לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות צלזיוס למשך 50 דקות.

לשידרוג:
(לפשטידה פרווה .. ניתן להחליף את השמנת המתוקה החלבית בשמנת צמחית)

כל הזכויות שמורות c