Share with:


מה צריך?

1 קופסת קטנה של פטריות קצוץ גס
1 בצל קצוץ דק
2 כפות אבקת פטריות
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
1/4 כפית אגוז מוסקט
4 בצים
3 כפות קמח תופח

אופן הכנה

1) מטגנים את הבצל ופטריות יחד עד להזהבה ומכניסים לקירור מוחלט

2) מכניסים את שאר הדברים, מערבבים ושופכים וסיר טפלון משומן בקוטר 14 ס"מ

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 35 דק

מחלצים

פשטידת פטריות ובצל_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים