Share with:


חלבי

אופן הכנה

להרתיח חבילה איטריות דקות לפי הוראות יצרן ולסנן .
לטגן במעט שמן 2 בצלים קצוצים עד להשחמה ..
להוסיף חבילה פטריות טריות לפרוסות דקות להוסיף כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור .

לתוך קערה :

איטריות ,הבצל והפטריות ולהוסיף 3 ביצים 1 קוטג' ו1 גבינת נפוליון וחופן גבינה צהובה מגורדת

לערבב הכל ולהכניס לתבנית סיליקון

180 מעלות כ40 דקות.

פשידת איטריות בצל ופטריות
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1168 מתכונים