Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

מצרכים:

2 תפו"א מבושלים
1 בצל קצוץ ומאודה
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס כוסברה קצוצה
1/2 כוס שמיר קצוץ
1 כף קמח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית א.בטעם מרק
1/4 כפית אגוז מוסקט
מלח לפי הטעם
4 ביצים טרופות

ההכנה:

לצנן את התפו"א המבושלים ולחתוך לקוביות קטנות..
להוסיף את הבצל, הירק, התבלינים והקמח לערבב היטב ולהוסיף את הביצים תוך כדי ערבוב עד לעיסה אחידה.
לחמם מחבת עם שמן כשהשמן חם לשפוך את העיסה לתוך המחבת ולטגן עד השחמה.
בזהירות ומיומנות להפוך את הפשטידה ולטגן גם מהצד השני עד השחמה יפה..

להגיש עם סלט ירקות ולחם טרי..

כל הזכויות שמורות C