Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

חצי קילו הודו נקבה פרוס
2 בצל קצוצים
4 גזר רצועות
2 תפוחי אדמה קוביות

תיבול ההודו…
כף סילאן
כפית פפריקה מתוקה
קורט מלח
וקורט פלפל שחור
לערבב היטב

בסיר מטגנים את
הבצל מס' דקות

מוסיפים את הגזר
והתפוח אדמה
מערבבים ומתבלים.
כפית גריל עוף
כף גדושה פפריקה מתוקה
קורט פילפל שחור
קורט מלח
2 כפות סילאן
לערבב היטב
להוסיף מים שיהיו
בגובה הירקות
ומבשלים כ40 דקות

במחבת פסים שמים את ההודו לסגירה קלה
ולהוסיף לסיר ולערבב קלות
להמשיך בבישול כ10 דקות
בתאבון

פרוסות הודו וירקות ברוטב
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

586 מתכונים