Share with:


בשרי

אופן הכנה

בצל
סלסלית פטריות שמפניון.
2 שקיות ערמונים קלופים.
תבנית פרגיות .
2 בטטות
גבעול סלרי
חצי בקבוק יין אדום(לא משנה).
מעט תימין
כפית פלפל שחור
כפית מלח
כף פפריקה.
כף בזיליקום
לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף פטריות ופרגיות ולטגן עוד 10 דקות מכל צד
להוסיף תבלינים ושאר הירקות עם הערמונים
לצקת את היין ולתת להתבשל 40 דקות

פרגיות ביין ,ערמונים ופטריות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

99 מתכונים