Share with:


בשרי

אופן הכנה

חזה הודו חצוי לשניים
מניחה בתבנית חד פעמית
לוקחת קערה-
כף מלח. כפות דבש
עלי דפנה. כף אבקת שום
מערבבת שופכת על החזה הודו
מערבבת הייטב. מוסיפה ליטר מים.
מכסה שמה במקרר לילה.
שלב שני-
מוציאה מניחה חצי שעה בחוץ
לוקחת בצלחת
פפריקה 2 כפות
דבש 2 כפות
אפשר חרדל( מוסיף טעם)
שמן מערבב הכל ושופכת על החזה.
מכניסה לתנור שחומם מראש 250 מעלות כרבע שעה.
מנמיכה ל-200 מעלות
שמה על הרשת את ההודו
ומתחת תבנית עם הנוזלים
מכסה בנייר אפיה ומעל נייר כסף
כשעתיים

פסטרמה הודו_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

60 מתכונים