Share with:


חלבי

אופן הכנה


תבנית מוארכת מרופדת יותר
לרכיבים
2 שרוולי פתי בר שוקולד
250 גרם גבינה 5%
2 שמנת צמחית/ מתוקה
100-150 גרם אגוזים ושקדים
קלויים קצוצים גס
2-3 טיפות תמצית שקדים.
2 חפיסות שוקולד מריר מגורר / גס
קערית עם חלב שקדים חם וכפית נס קפה
5 – 4 כפות איסטנט ווניל
1/2 כוס אבקת סוכר

לציפוי
2-3 חפיסות שוקולד מריר
2 כפיות שמן

להכנת עוגת הגלידה
טובלים פתי בר במהירות בקערית החלב והנס קפה
ומניחים לתחתית התבנית.לא חייב לפי הסדר כל היופי
ולגוון איך שרוצים. מקציפים שמנת צמחית/ מתוקה
מוסיפים לה אבקת סוכר. וממשיכים בהקצפה מזלפים
טיפות תמצית שקדים. ומוסיפים איסטנט ממשיכים בהקצפה
מפסיקים פעולת מיקסר מוסיפים בעטיפה גבינה. אגוזים ושקדים
קצוצים גס. מעבירים את כל התכולה מעל תחתית הפתי בר
מכניסים להקפאה 1/2 שעה להיתייצבות. מוצאים מהמקפיא
ויוצקים מעל את השוקולד המומס ומקפאים שוב ואחר מורידים למקרר

פנטזיה … עוגת גלידה מעלפת בטעם של עוד
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים