Share with:


פרווה

אופן הכנה

חצי קייג חומוס מושרה לילה
רבע צרור כוסברה עלים
רבע צרור פטרוזיליה
כפית פלפל שחור
כפית מלח
כפית כמון
כפית קמח
כפית גרגרי כוסברה
5שיני שום
כפית קינמון
1בצל גדול או 2בנונים
2 כפיות סודה לשתיה
שתי פרוסות לחם לא המסביב רק אמצע רטוב
טוחנים חומוס ,כוסברה, פטרוזיליה, בצל ,שום,מוסיפים תבלנים חוץ מסודה .מערבבים הכל ולמקרר חצי שעה עד שעה מוצאים מוסיפים סודה לשתיה מערבבים .מחממים שמן בסיר עמוק שיהיה חם מאוד עושים עיגולים מטגנים .מקררים עושים סלט ירקות מכינים טחינה פיתות .
בתאבון.

פלאפל אמיתי שלא תפסיקו להכין כמו במסעדות_מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

88 מתכונים