בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים
המתכון של יפה רייפלר
(חלבי)
מצרכים:
12 פטריות שמפיניון גדולות
למלית:
1 כף שמן זית
30 גרם חמאה
1 בצל גדול קצוץ דק
50 גרם גבינה קשקבל מגוררת
50 גרם גבינה פרמזן מגוררת
50 גרם גבינה אמנטל מגוררת
1 גליל גבינה פרומעז
100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
2 כפות צנוברים
2\1 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות פרורי לחם
2\1 צרור עירית קצוצה
5 עלי בזיליקום קצוצים דק
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
מסירים את רגלי הפטריות וקוצצים אותן דק…
את הפטריות שומרים למילוי.
במחבת עם שמן זית להמיס את החמאה ולהוסיף את רגלי הפטריות הקצוצות והבצל ולטגן כ-10 דקות או עד הזהבה ולהעביר לקערה ולצנן…
להוסיף לקערה את יתר המרכיבים, לתבל ולתבל ולערבב לתערובת אחידה.
למלא את הפטריות בתערובת ולהניח בתוך תבנית משומנת.
לאפות בחום 180 מעלות צלזיוס כ-15 דקות או עד שהמלית מזהיבה
להגיש חם ..
כל הזכויות שמורות C