Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

להשרות 500 ג חומוס יבש בקערה גדולה לפחות 12 שעות.
להחליף מים נקיים לפחות פעמיים
לבשל את הגרגירים בסיר עד שמתרככים מאוד ,עם הרבה מים ולהוסיף כף סודה לשתיה (זה עוזר לפרק את הגרגרים ובישול מהיר).
במעבד מזון –
להעביר את הגרגירים (לשמור את מי הבישול וחלק מהגרגירים לתוספת על החומוס) המבושלים.
להוסיף כוס טחינה גולמית
2 שיני שום
כפית מלח
מיץ מחצי לימון
רבע כפית פלפל
רבע כפית כמון
לטחון למחית חלקה.
להוסיף מעט ממי הבישול עד שמגיעים לסמיכות שאתם אוהבים
(זיכרו שבמקרר החומוס מתייצב ומתקשה אל תפחדו להגיע למקרם מעט נוזלי)
לטעום ולתקן טעמים
*מצורפת הצעת הגשה

המטבח של עמית  > אוכל ביתי טרי וטעים
צרו קשר עוד היום 0542502009 נווה שרת,תל אביב