Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים :
2 בייגלה
3 כוסות קמח
2 כפיות שמרים יבשים
כף סוכר
כפית שטוחה מלח
2 כפות שמן
כוס מים חמימים

לערבב את השמרים ,הקמח והסוכר ,להוסיף את השמן והמים
ללוש דקה שתיים ולהוסיף את המלח
לשים לבצק רך ונעים למגע ( במידה והבצק רך מידי להוסיף כף מים,
אם לח מידי להוסיף כף קמח )
להתפיח חצי שעה ,לקפל את הבצק כמו מעטפה ולהתפיח עוד שעה
לחלק את הבצק ל 2 לרדד כל חלק לעלה בעובי 2 ס"מ
לשים בקצה כל חלק ממלית הבשר לגלגל לרולדה ,לסגור קצה אל קצה
להתפיח 40 דקות ,למרוח בשמן זית לפזר מעל מעט שבבי צ'ילי
לאפות בחום של 200 מעלות עד שבייגלה מקבל צבע זהוב שחום מלמעלה ומלמטה

תערובת בשר :
500 גרם בשר בקר טחון
2 בצל מטוגן להשחמה
2 שיני שום כתוש
2 כפות שמן
1/4 כפית בהרט
פלפל שחור גרוס
מלח

לערבב הכל יחד לתערובת הומוגנית.

בייגלה במילוי בשר
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים