Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס וחצי מים
חצי כוס שמן
מעט מלח
מבשלים על הגז לרתיחה מורידים לרגע מוסיפים בבת אחת כוס ו 3/4 קמח רגיל מחזירים לגז ומערבבים טוב טוב עד לספיגה מלאה של הקמח ועד שהבצק נפרד מהדפנות..
מעבירים לקערה ומצננים היטב
מתחילה להוסיף ביצה 1 הבצק כאילו יתפורר לא לפחד זה אומר שהוא טוב מטמיעים את הביצה עד שהבצק מתאחד שוב וכך עושים עם ביצה 2 ואז ביצה 3 ואז ביצה 4..
מזלפת צורה יפה לגובה ואופה ב 180 מעלות (אפיה רגילה לא טורבו ולא עניינים) בהתאם לתנור שיש לך
לי לקח בטוסטר אובן 45 דקות בערך..
אחרי 25 דק' בערך פתחתי להוציא אדים וסגרתי שוב
בסוף האפייה הוצאתי ישר ונתתי להצטנן..
ממלאים באיזה קרם שרוצים
אני עשיתי את הקרם הרגיל: שמנת מתוה חצי חבילת אינסטנט וניל וחצי כוס חלב ומעל פיזרתי א.סוכר
בהצלחה

פחזניות_מתכון  של אתי כהן – מאסטר מתכונים
אתי כהןספר המתכונים של
מתכון של

אתי כהן

8 מתכונים