Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לריבת תותים ביתית
חצי קילו תותים
חצי קילו סוכר
2 כפות מיץ לימון
מבשלים עד שמקבלים מרקם סמיך מאוד .
בזמן הבישול רצוי להוסיף חצי כפית פקטין . מערבבים את הפקטין עם כפית סוכר ומוסיפים לתערובת
לבצק
200 גר חמאה רכה או מרגרינה
חצי כוס סוכר . כוס חד פעמי שקוף
שקית סוכר וניל
ביצה 1
מערבלים בוו גיטרה עד שמקבלים מרקם קרם .
מוסיפים חצי כוס א. שקדים .
מוסיפים 280 גר קמח עם שקית א. אפיה . מערבבים מעט רק עד שמקבלים בצק .
מרדדים ומעבירים לתבנית 20 ,22 .
אופים חצי אפיה .
מוציעים ומוסיפים את הרבה שהכננו .
מהבצק שנשאר מרדדים וחותכים רצועות .
ומניחים בצוגת שתי וערב על תערובת הריבה .
מכניבים שוב לאפיה עד שמשחים
בהצלחה

מתכוןמתכון

פאי תותים_מתכון  של מגי מרגלית – מאסטר מתכונים
מגי מרגליתספר המתכונים של
מתכון של

מגי מרגלית

28 מתכונים