Share with:


פרווה

מה צריך?

קערה 1 - לפאי:
200 גרם מחמאה
1 שקית אבקת סוכר (כוס )
2 כוסות קמח מנופה רגיל
לערבב עם וו גיטרה ולהוסיף 1 ביצה עד לבצק נעים
.
קערה 2 - לשוקולד : בקערת זכוכית להמיס :
200 גרם שוקולד מריר
חצי שמנת צמחית
25 גרם מחמאה
לערבב היטב ידני ולהוסיף חצי כוס סוכר ושתי ביצים במהירות

אופן הכנה

קערה 1 – להכניס למקרר ולעטוף בנילון נצמד לשעה

להוציא ולסדר על תבנית פאי 24,26 נשלפת
בעזרת שתי ניירות אפיה

להכניס למקרר עד להכנת השוקולד בקערה 2 :

לשפוך את הבלילה  שבערה 2 לתבנית הפאי-קערה 1

לאפות על 180 מעלות כ-20 דקות

לפאי אישי : רינגים קטן .

פאי אישי
פאי אישי

פאי שוקולד פרווה
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

744 מתכונים