Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים L
כוס סוכר
2 סוכר וניל
כוס שמן
2 כוסות קמח תופח מנופה
כוס מיץ תפוזים סחוט
חצי כוס מיץ לימון
גרדת תפוז
גרדת לימון
להקציף ביצים שלמות עם סוכר וסוכר וניל לקצף תפוח ובהיר בערך כ4 דק
להנמיך את המיקסר לזלף את השמן
להוסיף את גרידת התפוז והלימון
במהירות נמוכה לסרוגין קמח ומיץ ל2 דק
להפסיק את המקסר
עם מרית לערבב היטב ובעדינות
לשמן תבנית סיר פלא או תבנית עם חור לשמן רק את התחתית ולפזר מעל מעט סוכר
לשפוך את התערובת
לחמם תנור ל160 מע רגיל
לאפות כ 50 עד 55 דק

לקרר מעט להפוך על תבנית
אפשר לפרוס תפוז ולימון לפרוסות בסיר קטן להוסיף חצי כוס מיץ תפוזים חצי לימון סחוט 2 כפות סוכר סוכר וניל אחד להרתיח מעט להוציא את הפרוסות ולקרר .כמו בתמונה
להניח מעל העוגה לפזר אבקת סוכר. ומעט גרידת לימון ותפוז

עוגת תפוזים לימון_מתכון של רחל עינב
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים