Share with:


חלבי

אופן הכנה

חבילת עלי פילו
חמאה
400 גרם פיסטוק טחון גס
1 כפית קינמון
2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
מפשירים את עלי הפילו לפי ההוראות על האריזה
מכינים את המלית: קוצצים את הפיסטוק מוסיפים את הקינמון והסוכר ומערבבים היטב.

לוקחים עלה פילו אחד ומורחים בעזרת מברשת בשכבה דקה של חמאה מומסת.
מפזרים בקצה את הפיסטוק ומגלגלים ומהדקים היטב ומניחים בתבנית אחד צמוד לשני.
(אני הכנתי 6 מגולגלים)
חותכים לריבועים
מחממים תנור 200 מעלות
מכניסים לתנור ואופים בערך כשעה על חום 180 מעלות
עד שמזהיב
לאחר שהבקלאווה מוכנה יש לצקת עליה את הסירופ
לסירופ:
1 וחצי כוס סוכר
1 וחצי כוס מים
מיץ מרבע לימון

עלי פילו ממולא בפיסטוק חלבי_מתכון של עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

86 מתכונים