Share with:


פרווה

אופן הכנה

טעימה ומיוחדת ללא צורך במיקסר למתכון 👇.

מרכיבים-
3 ביצים L
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
3 תפוחים גדולים ירוקים לחתוך לקוביות קטנות
1 כף קינמון
1 אבקת אפיה
1 וחצי כוסות קמח כוס 200 מ"ל
1/2 כוס אגוזי מלך טחונים
4 תמרים (מג'הול) חתוכים לקוביות

הכנה –
לערבב יחד בקערה אחת –בלי הקצפה!!! את כל המצרכים לפי הסדר.
לשמן תבנית בינונית ולצקת את העיסה לתבנית
ניתן לפזר מעל הבלילה מעט אגוזים קצוצים
ולאפות 180 מעלות 40 דקות בערך.
אפשר ב 2 תבניות 'אינגלשקייק
או תבנית בינונית רגילה
כשמוציאים מהתנור לשפוך מעט סילאן על העוגה או אבקת סוכר

המתכון באדיבות שרה יוסף ❤️
עם מעט שינויים
באהבה אסתי 🫶

עוגת תפוחים ותמרים🍎🍏🍎_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

249 מתכונים