Share with:


חלבי

אופן הכנה

לחתוך פרוסות תפוז ,ולהניח בתחתית התבנית אפשר בלי פרוסות התפוז .
.תבנית 26 עגולה או קוגלהוף משומנת.לחמם תנור 180 מעלות.רצוי להשתמש עים מיץ טיבעי הכי טעים
1 ורבע כוסות סוכר
250 גרם חמאה
5 ביצים
2 וחצי כוסות קמח מנופה
1 שקיק אבקת אפייה
1 כוס מיץ תפוזים, סחוט טרי!
קליפה מגוררת מתפוז
חמאה וסוכר בקערה להקציףהיטב.
להוסיף ביצים אחת בכל פעם
להוסיף את הקמח ,אבקת האפיה קליפת התפוז ולבסוף את המיץ
לערבב עד לאיחוד
ליצוק לתבנית משומנת היטב גם בדפנות
אני הוספתי 2 כפות גדושות של שוקולד צ'יפס מעל הבלילה.

לאפות בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות כ35-40 דקות.

אפשר לפזר מעל העוגה אבקת סוכר😋

עוגת תפוזים😊☕😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

84 מתכונים