Share with:


חלבי

אופן הכנה

להמיס
2 שוקולד חלב או מריר עם שמנת מתוקה לקרר ולהכניס למקרא למספר שעות
לאחר שהוצאנו להקציף אותו עם 1 וחצי שמנת מתוקה

לעוגת טורט : להקציף 7 ביצים יחד עם כוס ורבע סוכר לקצף תפוח ואוורירי להוריג דרגת מיקסר ולהוסיף כוס ורבע קמח ..זהו !!
לחלק את הבלילה ל3 תבניות שוות 26 ל10 דקות על חום 180 מעלות .

להרכבת הטורט :
טורט מוס אגוזי מלך קצוצים גס ושוב טורט מוס ואגוזי מלך ולצפות ולקשט .

עוגת טורט במילוי מוס שוקולד ואגוזי מלך
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1163 מתכונים