Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

קילו קמח מנופה חובה
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
רבע כפית מלח
ביצה 1
2 כפות שטוחות של שמרים יבשים
2 וחצי מים פושרים

למילוי פרג:
150 גר' פרג טחון טרי
2 כפות סוכר
2 כפות דבש
50 גר' מרגרינה
גרידת לימון
4-5 כפות מים(אם יבש עדיין להוסיף עוד מעט מים עד לדרגת סמיכות רצויה)
לבשל על הגז להבה נמוכה

למילוי גבינה:
חב' גבינת טוב טעם
1 ביצה
2 כפות אינסטנט וניל
3 כפות סוכר
גרידת לימון
2 כפות גבינה לבנה
לערבב הכל יחד לעיסה אחידה

לעבד את הבצק טוב טוב להתפיח כשעה לאחר מכן ליצור צורת רול בורג ניקח 2 כדורים,לרדד לעלה למרוח מילוי שרוצים או לחילופין אם רוצים ריק נגלגל ל-2 נחשים ונלפף אחד בשני נסגור לצורת חישוק ונניח על נייר אפייה. נבריש ביצה מעולה
ב 2 כפות מים וכן הלאה עם השאר. נתפיח את הצורות לעוד חצי שעה ונאפה להזהבה יפה על 180 מעלות.
נכין את הדבש על הגז מ 2 כוסות סוכר,כוס מים ופרוסת לימון 1, נביא לרתיחה ולאחר שנוצרים בועות והסוכר הפך נוזלי נמשיך את הבישול של הרוטב לעוד חצי שעה .
למרוח על כל לחמניה בנפרד אחריי שהן יוצאות חמות מהתנור כמובן לאחר שהסירופ התקרר

רול שמרים במילוי פרג/גבינה
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים