Share with:


חלבי

אופן הכנה

חיתוכיות ריבת חלב ונוטלה
החייל ביקש עוגיות כמובן שהכנתי חיים שלי ב ❤️

לבצק:
200 גרם חמאה
100 גרם סוכר
כף תמצית וניל
1 ביצה
80 גרם אינסטנט פודינג וניל.
200 גרם קמח.

למלית
כל ריבה שאתם אוהבים.
כוס קוקוס.

מתכון לריבת תותים שלי.
1 ק"ג תותים.
700 גרם סוכר.
10 גרעינים תפוז או לימון.
בסיר על אש בינונית למשך שעה.
להוריד לאש נמוכה עד הסמכה.

אופן הכנה של הבצק:
במעבד מזון שמים חמאה מעבדים בפולסים לדקה.
מוסיפים סוכר וחומרי טעם. מעבדים שוב.
מוסיפים את הפודינג והקמח. בפולסים עד קבלת בצק פירורים.
מעבדים ביד על השיש.
מחלקים לשניים.
מכניסים למקרר לשעה וחצי.
חלק אחד פותחים על נייר אפייה בתבנית 25/25. אופים 10 דקות 180 מעלות.
מקררים.
מערבבים נוטלה וריבת חלב. מורחים על הבצק
חשוב לפזר מעט קמח בזמן הגירוד של הבצק שלא ידבק.
אופים עד הזהבה.
מקררים קירור מוחלט.
חותכים מפזרים אבקת סוכר.
בהצלחה 🍓🍓🍓

חיתוכיות ריבת חלב ונוטלה_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

260 מתכונים