Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 קערות
בקערה מספר 1 לערבב :
1 כוס קמח
1 כוס שוקולד צי'פס
1 כוס קוקוס
1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
1 אפיה
1 סוכר וניל

קערה 2 של המיקסר להקציף 6 חלבונים ולהוסיף בהדרגה כוס סוכר להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף 4 כפות שמן.להוריד מהמיקסר ולהוסיף חלמונים ואת החומרים שעירבבנו בקערה 1 לסירוגין …כל פעם קצת ..לערבב היטב ללא גושים ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות כשעה אולי קצת פחות .כוס חד פעמי לשתיה חמה תבנית מספר 24.(לצנן את העוגה ,ולחתוך באמצע לרוחב ולא חובה הקרם ): 1 שמנת מתוקה ,1 אינסטנט וניל וכוס חלב .למלא באמצע בחצי מכמות הקרם ולכסות בחצי העוגה ולצפות

עוגת שקדים קוקוס ושוקולד ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

811 מתכונים