Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

5 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
2 סוכר וניל
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
שמנת חמוצה/לפרווה כוס מיץ תפוזים
כפית תמצית וניל

להקציף את הביצים שלמות עם סוכר וסוכר וניל חקצך בהיר ותפוח לזלף את השמן.
להנמיך את המקסר לסרוגין קמח עם אינסטנט פודינג וניל ושמנת חמוצה
לשמן תבנית 24
לחתוך כל פרי שיש בבית .אפרסקים.מישמשים.שזיפים.
להניח אותם בקערה עם 2 כפות ליקר תפוזים או אמרטו ו2 כפות סוכר חום לרבע שעה
לשפוך את התערובת העוגה לתבנית להניח מעל את הפירות
לאפות 180 מע כ 40 דק עד שקיסם יוצא יבש ומעט לח

לקרמבל
100 חמאה קרה חתוכה לריבועים קטנים
100 סוכר
100 קמח
כפית ת.וניל
לפורר עם הידים
10 דק לפני סיום האפיה להוציא את העוגה לפזר מעל ולהכניס את העוגה ל 10 דקות בערך

בהצלחה.
עוגה קיצית טעימה בטעם וניל חמוץ מתוקה מעולה עם גלידה

עוגת וניל פירות עם קרמבל
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים