Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית:
3 ביצים
1 כוס סוכר להקציף טוב לקצף תפוח.
להנמיך מיקסר להוסיף
1/3 כוס שמן
2 כפות קקאו
3/4 כוס קמח
1 כפית א. אפייה

לקצץ 100 גרם שוקולד מריר להוסיף לערבב ולצקת לתבנית 26 משומנת. אפייה 170 מעלות כ20-25 דקות.

לקרם:
להקציף שתי שמנת מתוקה שתי כפות אבקת סוכר שתי כפות פודינג בסוף להוסיף כף ריבת חלב.
שליש מהקרם לשים בשקית זילוף והשאר ליישר על העוגה לאחר שהתקררה טוב.
להקפיא שעה.

להכין גנאש חצי שמנת מתוקה ושוקולד מריר לערבב טוב לקרר מעט לפזר מעל הקרם שיכסה את כל הקרם.

להחזיר למקפיא כחצי שעה ואז לזלף את הקרם.

עוגת קרמבו עם קרם ריבת חלב
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים