Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 גזרים מגוררים
5 ביצים שלמות L
חצי כוס צימוקים כהים
חצי כוס חמוציות
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר רגיל
כוס קמח תופח
וכוס קמח חיטה מלאה
כוס שמן תירס או קנולה
חצי כפית סודה לשתיה
חצי כוס מיץ תפוזים סחוט
כפית קינמון
כפית גינגר
חצי כפית ציפורן
אבקת אפיה אחת

לערבב היטב את כל החומרים היבשים עם האגוזים הצימוקים והחמוציות ואת התבלינים
להקציף את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל לקצף תפוח ובהיר
להנמיך את המקסר להוסיף בזילוף דק את השמן
להוסיף לסרוגין את חומרים היבשים ואת המיץ תפוזים בסוף להוסיף את הגזר
לשמן ולקמח מעט
לשפוך את התעובת לשני תבניות מאורכות
או תבנית קוגלהוף או עגולה 24
לאפות 170 מע בין 40 עד 45 דק

עוגת גזר
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים