Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 כוס סוכר
6 חלמונים
כף ת.וניל
להכניס את כל החומרים לקערה גדולה ,לבחוש עד שמתקבלת תערובת אחידה.
חצי כוס שמן להוסיף בזרם דק לתערובת תוך בחישה.
לערבב את החומרים היבשים בנפרד שלא יהיו גושים.
1 ו- 3/4 כוסות קמח
1 שקית א.אפיה
1/2 כוס קקאו
2 כפיות אבקת נס קפה ,
ולהוסיפם עם 3/4 כוס מיץ תפוזים אל התערובת תוך בחישה.
6 חלבונים
חצי כוס סוכר

להקציף את החלבונים בקערה בינונית כאשר מתחיל להייוצר קצף להוסיף את הסוכר בשלוש פעמים ולהמשיך להקציף עד שמתקבל קצף גמיש.

להוסיף את הקצף לבלילה בתנועות עטיפה ולצקת לסיר פלא משומן.

לאפות 30 דקות בחום 160 מעלות טורבו ולאחר מכן עוד כ -20 דקות 170 מעלות .

העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ בתוכה יוצא נקי/יבש.

עוגת שוקולד
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

33 מתכונים