Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לחמם תנור ל175 מעלות
תבנית 24 או 26 כוס מדידה חד פעמי לשתיה קרה
בקערה
כוס שמן
4 ביצים
כוס סוכר
1/2 כוס קקאו מנופה
2 כוסות קמח מנופה
שקית אבקת אפיה
חופן אגוזים טחונים
כף תמצית וניל

לערבב עים המיקסר,תחילה את הביצים,לקצף תפוח.להוסיף את השמן ואת שאר החומרים.
להוסיף 1/2 כוס שמנת מתוקה ומערבבים.
שופכים לתבנית משומנת ואופים למשך 30-40 דקות.
ציפוי: שוקולד מריר חבילה אחת מי שרוצה יותר שוקולד שתוסיף עוד חצי חבילת שוקולד ועוד קצת שמנת.
מרתיחים בסיר קטן. שוברים את השוקולד בקערה ומוזגים מעליו את השמנת הרותחת. מערבבים היטב לקבלת לציפוי שוקולד חלק ומבריק. שופכים על העוגה כשהציפוי עדיין חם והעוגה חמה גם .זהו קליי קלות😋❤לחורר את העוגה ליפני הציפוי

עוגת שוקולד נימוחה 😋_מתכון של ברכה זולינג
ברכה זולינג (Ba Su)ספר המתכונים של
מתכון של

ברכה זולינג (Ba Su)

81 מתכונים