Share with:


חלבי

אופן הכנה

2 ביצים גדולות
כוס ושליש סוכר
חצי כוס שמן
1 כוס מים פושרים
כוס מים רותחים
2 כוסות קמח תופח
1 כפית סודה לשתיה
4 כפות קקאו

ציפוי
1 שמנת מתוקה
1 שוקולד 100 גר
כף סוכר
כף קקאו

מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבים את הביצים עם סוכר מוספים שמן, 2כוסות מים (קודם פושרים ואז רותחים) ובסוף קמח מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
יוצקים לתבנית עגולה ואופים 40 דק עד שקיסם יוצא יבש.מקררים עוגה בתנור מוצאים.

ציפוי שוקולד:
לוקחים סיר שים שמנת מתוקה שוקולד וכף קקאו מרתחים עד יוצא בלילה קרמית, ושופחים על העוגה קרם שוקולד מקררים ושמים סוכריות צבעוניות

עוגת שוקולד ללא הפרדת ביצים – תענוג
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

88 מתכונים