Share with:


חלבי

אופן הכנה

ספירלה מענגת
חבילת ביסקוויט פתייבר בטעם פיסטוק של אסם
2 שמנת מתוקה
3 כפות אבקת סוכר
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות גבינה 5%
1 יוגורט
1 כוס חלב

לקרם
1 שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות אינסטנט וניל
1/2כוס חלב
1 כוס פיסטוק טחון(יש אפשרות למימרח פיסטוק)
לפיזור 1/2 כוס פיסטוק גרוס
2 כוסות חלב להרטבת הביסקווטים

הכנה
להקציף את השמנת מתוקה עם הסוכר והאינסטנט והחלב.
להוסיף בעירבוב את היוגורט והגבינה..
לקחת תבנית עגולה ולהתחיל להרטיב את הביסקווטים ולסדר לאורך כול הקוטר של התבנית.
לימרוח מהמילוי ושוב להרטיב ולמלא וכך חוזר עד נקודת אמצע ..
לכסות מעט עם שארית הקרם את כול הלמעלה ואז….
להקציף את השמנת מתוקה,עם אבקת סוכר ו2 כפות אינסטנט לקרם עדין בעזרת מרית להוסיף את הפיסטוקים הטחונים פנימה ולערבב הייטב לקרם מישחתי…
לימרוח מעל העוגה למעלה מעל קרם הגבינה, לפזר מעל פיסטוק גרוס מומלץ להכניס להקפאה

עוגת ספירלה מענגת_מתכון של אורה ארגוב – מאסטר מתכונים
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

206 מתכונים