Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק :
100 גרם קמח
125 גרם גבינה לבנה
100 גרם חמאה
75 גרם סוכר
קורט מלח

לציפוי :
2 תפוחים
2 תפוזים
2 כפות ריבת משמש
שקדים קצוצים
בכל פרוסה כ-170 קלוריות

לנפות קמח על קרש , לעשות גומה ולשים בתוכה את הגבינה , החמאה , הסוכר והמלח .
ללוש היטב את הבצק . לעטוף אותו בנייר פרגמנט , לעטוף במגבת לחה ולהכניס למקרר למשך הלילה .
לרדד את הבצק לעלה מלבני דק . להניח בתבנית אפייה לחה . לפזר מעט פירורי לחם על הבצק ולערוך עליו פרוסות תפוחים ותפוזים .
למרוח את הריבה . לאפות בטמפרטורה של 225 מעלות ל-15 דקות . לפזר שקדים קצוצים.

עוגת תפוחים ותפוזים
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים