Share with:


חלבי

אופן הכנה

שרוול בסיקויט פטיבר קרמל
שרוול ביסקויט פטיבר שוקולד
500 גר גבינה לבנה
2 שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל
3 כפות סוכר
2 סוכר וניל.
כוס חלב

להקציף את השמנת עם הסוכר והסוכר וניל והפודינג לקצף יציב
עם מרית להוסיף את הגבינה
להכין בצלחת 2 כפיות נס קפה עם כוס מים רותחים
להרטיב את הפטיבר.
לסדר בתבנית לסירוגין פטיבר קרמל ושוקולד.
לחלק את התערובת הגבינה ל3 פעמים. למרוח עוד שכבה פטיבר ומעל גבינה. לסיים עם פטיבר.
למקפיא לחצי שעה

להכין קרם שוקולד
100 גר שוקולד מריר
כפית תמצית וניל
רבע כוס מים
2 כפות שוקולית
3 כפות קקאו
3 כפות סוכר
25 גר חמאה

בסיר לחמם עד להמסת כל המרכיבים
להוציא את העוגה לשפוך את השוקולד
ושוב למקפיא לרבע שעה
להוציא לקשט.
ולמקרר

עוגת ביסקוטים עם גבינה ושמנת מהממת
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים