Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים למילית
1 ק"ג פתי בר
1 גבינה נפוליאון
2 גבינות עם שוקולד של טרה
1 פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
1 שמנת מתוקה
1 כוסות חלב

מצרכים לציפוי
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1 כוסות חלב

מצרכים לציפוי גנאש
200 גרם שוקולד מריר
200 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה
1)מניחים שקף סביב התבנית, טובלים ביסקוויטים בנס קפה פושר, מסדרים בתבנית 24/27 אבל אפשר גם תבנית פיירקס ,מורחים קופסת גבינה עם שוקולד , מניחים עוד שכבת ביסקוויטים.

2) מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וניל עד ליציבות ומקפלים את הגבינה נפוליאון יחד עם אבקת סוכר עד לקבלת תערובת חלקה

3) מורחים בנדיבות תערובת לאחר מכן ביסקוויטים ושוב תערובת בביסקוויטים ושוב תערובת ומסיימים בביסקוויטים, מורחים גבינה עם שוקולד של טרה.

4) מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וחלב
משטחים את הקרם ומכניסים למקפיא עד להכנת הגנאש

5) שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סך רתיחה , מכניסים את השוקולד המריר,
ממתינים כ דקה?
מערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק, שופכים על העוגה ומכניסים למקרר ,מקשטים

עוגת ביסקוויטים עם גבינת נפוליון וגבינה עם שוקולד
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים