Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

מתכון ותמונות של Niv Ovadia
עם טוויס קטן בטעם תפוזים

6 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
כף תמצית וניל איכותית
2 וחצי כוסות קמח תופח
כוס ושליש מים / אני החלפתי במיץ תפוזים
גרידת תפוז ממש דקה
כוס ושליש שמן

אופן ההכנה:
להפריד ביצים,
להקציף חלמונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף בהיר להוסיף מיץ תפוזים מים גרידת לימון ושמן
להוסיף את הקמח לאט בכמה שלבים.
לערבב עד שכל התערובת הומוגנית ואחידה ללא גושים
בקערה נפרדת להקציף חלבונים עם כוס סוכר ווניל.
ולאחד את הקצף לאט בצורת מעטפת לא לשבור את המרנג אל הקערה השניה.
ליצוק את הבלילה לתבנית
מתאים ל22 עד 24 קוטר
להניח את העוגה על תבנית גדולה מרובעת
ליצוק אלייה 2 כוסות מים.
ולהכניס לתנור.
לאפות בחום של 160 מעלות 60 דק פלוס
(לא טורבו- במרכז התנור)
בתום האפיה לפתוח את דלת התנור מעט
ולתת לה להתקרר.

עוגת ספוג_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

128 מתכונים