Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מצרכים לתבנית עגולה קוטר 22
מידה בכוס 250 מיל
2 ביצים L
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 כפית גרידת לימון
1/2 כוס מיץ תפוזים טבעי
1 כוס קמח
1/2 כוס קוקוס
1 כפית גדושה אבקת אפייה
1 כף פודינג וניל או שקית סוכר וניל

לזיגוג אחרי האפיה
רבע כוס סילאן
2 כפות מים רותחים
לערבב ולזגג אחרי האפיה

לקצפת :
2 שמנת מתוקה
4 כפות פודינג וניל
4 כפות סוכר
הכנת הקצפת :
מקציפים את כל מרכיבי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה

אופן הכנת העוגה :
מחממים תנור ל-180- 200 מעלות.
בקערה טורפים ידנית ללא צורך במיקסר ביצים, סוכר, שמן, קליפה מגוררת ומיץ לתערובת אחידה. מוסיפים קמח ואבקת אפייה קוקוס וטורפים לאיחוד.
משמנים תבנית עגולה במעט שמן ומפזרים מעט קוקוס. משטחים את התערובת בתבנית

אופים כ-40 דקות, עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש.
לאחר האפייה מקררים את העוגה
וחותכים אותה לרוחבה לשני חלקים שווים . ומזגגים מעל שתי השכבות מסירופ הסילאן .

מניחים על מגש עגול שכבה של עוגה
מורחים חלק מהקצפת בצורה אחידה
מניחים את השכבה השניה של העוגה
ומורחים גם מעליה קצפת וגם מסביב
לעוגה מורחים מעט מהקצפת .
מסביב לעוגה ניתן לפזר מעט קוקוס קלוי
לקישוט מעל העוגה מזלפים את יתרת הקצפת
ומקשטים בתותים

בהצלחה רבה אסתי💕

עוגת וניל שמנת ותותים 🍓_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

180 מתכונים