Share with:


פרווה

אופן הכנה

הכמות היא לאינגליש קייק אחד ניתן להכפיל כמויות לתבנית 24 השתמשתי בכוס חד פעמי קר

חומרים:
1 1/2 כוסות קמח תופח
1 אבקת אפייה
1 פודינג וניל
1 סוכר וניל
1/2כפית מלח
1 כפית גרידת לימון(עדיף למון ליים)
1 כוס סוכר
1/3 כוס מיץ לימון סחוט טרי
3 כפות מים
3 ביצים L
1/2 כוס שמן

לסירופ:
1/3 כוס לימון סחוט טרי
3/4 כוס סוכר

אופן ההכנה
מחממים תנור על % 170 מעלות

1. בקערה ננפה קמח ואבקת אפייה
נוסיף מלח ופודינג וניל ונערבב
2. בקערה שנייה נשים גרידת לימון וסוכר ונערבב עד שהסוכר הופך לח וריח ארומטי מוסיפים את מיץ הלימון המים ביצים והשמן ומערבבים הייטב
3. מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הלימונית מערבבים הייטב שלא ישארו גושים לבלילה חלקה
4. משמנים תבנית מעבירים לתוכה את הבלילה ומכניסית לתנור ל-30 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש

בנתיים נכין את הסירופ

מבשלים על אש נמוכה עד להמסת הסוכר
כשהעוגה יוצאת לחורר מעט עם שיפוד ולהרטיב את העוגה עם כף.

עוגת לימון עסיסית:🍋🍋_מתכון של ז'קלין סאני
ז'קלין סאניספר המתכונים של
מתכון של

ז'קלין סאני

14 מתכונים