תחתית:
200 גרם עוגיות יין טחונות
100 גר' חמאה מומסת
לערבב יחד ולשטח ברינג או תבנית קפיץ 24 ולהקפיא.
מוס מנגו:
10 גר ג'לטין
1/3 כוס מים
300 גר' מנגו
1/2 כוס סוכר
2 שמנת להקצפה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
לבשל מנגו וסוכר עד שהסוכר נמס, להמיס ג'לטין לערבב יחד ולטחון.
להקציף שמנת, גבינה, ואינסטנט לקרם רך ולהוסיף את המנגו ולהקציף עוד קצת לאיחוד. לצקת על התחתית להקפיא עד להתיצבות.
ריבת מנגו:
300 גר' מנגו
1/2 כוס סוכר
לבשל את המנגו והסוכר עד להסמכה, ולקרר .
לצקת על מוס המנגו ולהחזיר למקפיא.
קרם גבינה ושוקולד לבן:
100 גר' שוקולד לבן
1/4 כוס שמנת להקצפה
3/4 1 כוסות שמנת להקצפה
1 גביע גבינת נפוליאון
1 אינסטנט פודינג וניל
להמיס שוקולד ושמנת,
להקציף את שאר החומרים לקרם רך להוסיף את השוקולד ולהקציף עד לקבלת קרם יציב לצקת על העוגה ליישר ולהקפיא.
ציפוי מנגו:
5 גר' ג'לטין
3 כפות מים
300 גר' מנגו
1/2 כוס סוכר
לבשל מנגו וסוכר עד שהסוכר נמס, להוסיף ג'לטין מומס לטחון לצקת על העוגה ליישר ולהקפיא להתייצבות.