Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

מצרכים לתחתית
בתבנית 22/ 24 ' :
250 גרם עוגיות לוטוס
100 גרם חמאה
כף ממרח לוטוס

לשכבת הקצפת :
500 מיל שמנת מתוקה
גביע גבינה לבנה 9%
3 כפות סוכר
4 כפות פודינג וניל

לציפוי:
חצי צנצנת ממרח לוטוס

הוראות הכנה:
לפירורי לוטוס
מפוררים את עוגיות הלוטוס היטב, ממיסים חמאה במיקרוגל
מוסיפים את ממרח הלוטוס מערבבים ומוסיפים את פירורי הלוטוס .
משטחים את הפירורים לתחתית התבנית ,מהדקים קלות מניחים בצד ומכינים את הקצפת

לשכבת הקצפת:
בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג וניל עד לקצף יציב
מוסיפים מיכל גבינה לבנה בתנועות קיפול
מורחים בצורה אחידה את שכבת הקצפת שהקצפנו מעל שכבת הפירורי לוטוס .
מכסים את התבנית ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.

לציפוי ממרח לוטוס:
לאחר 4 שעות שהעוגה התייצבה ממיסים במיקרוגל לכמה שניות ממרח לוטוס, מורחים את הלוטוס מעל לעוגה בעדינות
בהצלחה אסתי זוהרץ ✨✨✨

עוגת לוטוס וגבינה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים