Share with:


חלבי

אופן הכנה

מלית גבינה.

להקציף 1 שמנת מתוקה עם חצי כוס
סוכר.להוסיף שקית וחצי אינסטנט פודינג וניל ולהמשיך להקציף לקצף יציב.
להוסיף 750 גרם גבינה לבנה 9% ולהמשיך להקציף דקה.
להוסיף 200 גרם שוקולד לבן מומס ולערבב לאיחוד.
לשמור במקרר את תערובת הגבינה.

מתכון ל 2 גלילות.
להקציף לקצף יציב
8 חלבונים ולהוסיף בהדרגה כוס וחצי סוכר.
להוסיף לחלבונים
8חלמונים
4 כפות שמן
2 כפות מיץ לימון
2 כפות גרידת לימון
2 כפות ת.וניל ולערבב בתנועות קיפול/עטיפה.
לאחר מכן
להוסיף בהדרגה כוס וחצי קמח.

להפריש מהבלילה כוס אחת 240מ"ל ,להוסיף א.קקאו לקבלת צבע חום ולהכניס לשקית זילוף.

להפריש מהבלילה הלבנה עוד חצי כוס ולהוסיף קקאו לקבלת צבע שוקולד יותר כהה מהכוס שלמעלה ולהכניס לשקית זילוף ולגזור חור קטן מאוד.

לרפד 2 תבניות מלבניות עם נייר אפיה.
מהתערובת החומה יש לזלף עיגולים על נייר האפיה (על 2 התבניות)
לאחר מכן לזלף מסביב לעיגולים עם התערובת הכהה.
לחלק את הבלילה הלבנה ל 2 קערות
ומעל לשפוך את הבלילה הלבנה ליישר את הבלילה .(על 2 התבניות)
לאפות בטורבו 190 מעלות כ 12 דקות.
להוציא מהתנור.

הרכבת העוגה:
להצמיד שקף לדפנות הפנימיות של התבנית.

מתבנית אחת לחתוך עיגול בקוטר 22 תבנית
לכיסוי העוגה מלמעלה.
מהתבנית השניה לחתוך רצועות בגובה התבנית שיספיקו לריפוד דפנות התבנית .
את יתר הגלילה לחתוך לרצועות ולהניח בתחתית התבנית(מה שנשאר לא לזרוק)
מעל לשפוך שכבה ראשונה חצי מכמות מהבלילה,ומעל להניח לחתוך לרצועות את יתר הגלילה ולהניח על שכבת הגבינה,ומעל את יתר הבלילה , את העיגול שחתכנו להניח על הגבינה ,לסגירת העוגה.
להקפיא את העוגה לילה שלם.

עוגת גבינה מנומרת_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

60 מתכונים