Share with:


חלבי

אופן הכנה

1 טורט מוכן
1 ק"ג גבינה לבנה כחושה
250 גרם סוכר
2 שקיות סוכר וניל
מיץ וקליפה של 1 תפוז ו1 לימון
1 חבילה ג'לטין בהיר
חצי כוס יין לבן
125 גרם שקדים קצוצים
2 כוסות שמנת מתוקה
50 גרם שקדים קצוצים
בכל פרוסה כ-320 קוריות .

להניח את הטורט על צלחת . לשים מסביבו מסגרת של תבנית קפיצית מכוסה בנייר פרגמנט בצידה הפנימית .

לערבב היטב גבינה , סוכר , סוכר וניל קליפה ומיץ הדר .

להשרות את הג'לטין במעט יין ולהמיס בתוך יין חם . להוסיף את הג'לטין ואת השקדים לתערובת הגבינה .

להקציף את השמנת ולהוסיף לגבינה . לצקת לתבנית ולהכניס למקרר , עד שהעוגה תהיה מוצקה .

לפזר שקדים קלויים . אפשר לקשט גם בדובדבנים