Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

אתם תודו לי על כך😃
טעימה בטירוף, מתאימה גם לט"ו בשבט
אז כך:

2 ביצים
כוס סומסום(הכל ח.פ. שתיה קרה).
חצי כוס סוכר.
כוס שקדים טחונים.
כוס אגוזים טחונים.
תמצית וניל.
שקית אבקת אפיה.
כוס קורנפלור.
רבע כוס שמן.
חצי כוס מיץ תפוזים.
3 תמרים חתוכים לקוביות.
חופן צימוקים.
3 תאנים מיובשים חתוכים לקוביות.
3 מישמשים חתוכים לקוביות.
תפוח אחד חתוך לקוביות ללא קליפה.
3 פרוסות תפוזים מיובשים.
ההכנה::בקערה לערבב ביצים עם סוכר ותמצית וניל, להוסיף את שאר המרכיבים, חוץ מהתפוזים.
לשמן מעט תבנית אינגלייש קייק ולרפד אותה בנייר אפיה.., להניח בתחתית את התפוזים ומעל לצקת את הבלילה
לאפות בחום 170.
40 דקות, לצנן ולהפוך

עוגת בריאות  ללא גלוטן_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

171 מתכונים