Share with:


ללא גלוטן חלבי

אופן הכנה

בסיס:
4 ביצים
2 כפות דבש/ סוכר
4 כפות קמח שקדים
להקציף ביצים עם דבש
עד לקבלת קצף יציב ותפוח להוסיף קמח שקדים לערבל עוד מעט,
להעביר לתבנית קוטר 24 ולאפות בחום 170 עד שקיסם יוצא יבש.

מוס אוכמניות:
10 גר' גלטין
1/4 כוס מים קרים
300 גר אוכמניות
1/2 כוס דבש/ סוכר
1/2 1 שמנת להקצפה
1 מסקרפונה

לערבב גלטין ומים.
לבשל מעט את האוכמניות והדבש, להוריד מהאש להוסיף גלטין מומס לערבב לטחון ולקרר.
להקציף שמנת וגבינה עד לקבלת קצפת רכה
להוסיף את תערובת האוכמניות ולערבל עד לאיחוד, לשפוך על התחתית ולהקפיא עד להתייצבות.

מוס אוכמניות:
10 גר' ג'לטין
1/4 כוס מים קרים
300 גר' דובדבנים
1/2 כוס דבש/סוכר
1/2 1 שמנת להקצפה
1 מסקרפונה.

מוס תותים:
10 גר' ג'לטין
1/4 כוס מים
300 גר' תותים
1/4 כוס דבש/סוכר
1/2 1 שמנת להקצפה
1 מסקרפונה
את מוס הדובדבנים ומוס תותים להכין כמו מוס האוכמניות.

מתכוןמתכון

עוג מוס מסקרפונה עם אוכמניות דובדבנים ותותים ללא גלוטן🌺🌷🌺🌷🌺
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

51 מתכונים