Share with:


חלבי

מה צריך?

2 כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה.
1 כוס פיסטוק טחון דק.
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל.
5 ביצים
1 ורבע כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1 כף גרידת לימון
1 כף מיץ לימון.
חצי כוס שמנת מתוקה

לשיוש:

 
100 גר שוקולד לבן מומס.
1 כף מחית פיסטוק מוכנה(לא חובה)
2 כפות חלב

ציפוי:

 
אבקת סוכר
200 גר שוקולד לבן מומס עם 3 כפות שמנת מתוקה.

אופן הכנה

להקציף ביצים לקצף תפוח ובהיר,בהדרגה להוסיף,סוכר,סוכר וניל,ושמן,לקבלת בלילה אחידה.
ל"קפל",חומרים יבשים,לימון ומיץ לימון,חצי כוס שמנת מתוקה,איחוד המרכבים לבלילה אחידה.
לתבנית 26,מרופדת בנייר אפייה,לשפוך מחצית מהבלילה,למחצית הנותרת,להוסיף שוקולד לבן מומס חלב ומחית פיסטוק ולערבב.
לשפוך מעל הבלילה שבתבנית ולשיש בעזרת המרית.
אפייה ב170 מעלות עד לקבלת קיסם יבש ולקרר.
לצפות בגאנש/אבקת סוכר.
באהבה/אורנה ועלני

עוגת פיסטוק, וניל ושוקולד לבן משוישת
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

356 מתכונים