לתחתית העוגה:
4 ביצים
חצי כוס שמן
חצי כוס חלב
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שוקולית
חצי כוס קקאו
כוס קמח תופח
לערבב הכל יחד,ליצוק לתבנית לאפות בחום 170 כ-20 דקות.
כשהעוגה יוצאת מהתנור לשפוך עליה כוס נס קפה-העשוי רק ממים וכפית נס קפה-ללא חלב
בינתיים שהיא מתקררת מעט…
להקציף לקצפת יציבה :
2 שמנת מתוקה
2 אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב
להוסיף בתנועות קיפול גביע גבינה 5% 250 גר' וגביע גבינת שמנת נפוליאון בטעם טבעי 250 גר'
למרוח על העוגה ומעל הקרם
להכין גנאש' מ
שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד מריר
כפית דבש
לצקת על העוגה להכניס למקפיא להתייצבות או למקרר ללילה שלם תהנו