Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית העוגה:
4 ביצים
חצי כוס שמן
חצי כוס חלב
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שוקולית
חצי כוס קקאו
כוס קמח תופח

לערבב הכל יחד,ליצוק לתבנית לאפות בחום 170 כ-20 דקות.
כשהעוגה יוצאת מהתנור לשפוך עליה כוס נס קפה-העשוי רק ממים וכפית נס קפה-ללא חלב

בינתיים שהיא מתקררת מעט…

להקציף לקצפת יציבה :
2 שמנת מתוקה
2 אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב

להוסיף בתנועות קיפול גביע גבינה 5% 250 גר' וגביע גבינת שמנת נפוליאון בטעם טבעי 250 גר'

למרוח על העוגה ומעל הקרם

להכין גנאש' מ
שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד מריר
כפית דבש

לצקת על העוגה להכניס למקפיא להתייצבות או למקרר ללילה שלם תהנו

עוגת עונג צרוף
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים