Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבסיס:
5 חלבונים
כוס סוכר
להקציץ חלבונים ולהוסיף סוכר בהדרגה!
בקערה נוספת
5 חלמונים
1סוכר וניל
חצי כוס שמן
4 כפות שוקולית
חצי כוס מיץ תפוזים
כוס ורבע קמח תופח
לערבב ולהוסיף חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
וחצי כוס קוקוס
לערבב לאיחוד..

נקפל לתערובת את החלבונים בתנועות קיפול בפעמיים… בכדיי לא לשבור את הקצף!
להעביר לתבנית עגולה משומנת קוטר26
ולאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות אפשר גם 160… עד שהקיסם יוצא יבש

בנתיים…מכינים:
שמנת מתוקה
כוס חלב
פודינג ונייל
מקציפים לקצפת יציבה!
מוסיפים גביע של גבינה לבנה9%/ או גבינת נפוליאון.. כף כל פעם… ו2 כפות אבקת סוכר.

גאנש:
מיכל שמנת מתוקה
שוקולד מריר
כף נוטלה
להמיס על אש נמוכה..
או במקרוגל
לצנן…
אגוזי מלך לקישוט מעל…

הרכבת העוגה:
תחילה נרטיב את העוגה בחלב!
מעל העוגה מורחים שכבה מהגנש שוקולד…
מעל את הקרם גבינה… לשטח… למקרר לחצי שעה…
מעל שוב גאנש…לפזר אגוזים …

עוגת השבת שלי
אתי כראדיספר המתכונים של
מתכון של

אתי כראדי

42 מתכונים