Share with:


חלבי

אופן הכנה

5 ביצים
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
חצי כוס שמן
1 שמנת מתוקה – 250 מ"ל או מיץ תפוזים
כוס וחצי קמח תופח ועוד שתיי כפות גדושות קמח
2 כפות סוכר חום
כפית קינמון
50ג' אגוזי מלך קצוצים
אבקת סוכר

לערבב ביצים שלמות עים הסוכר והסוכר וניל להוסיף בזילוף את השמןן להוסיף את השמנת ולערבב
להוסיף את הקמח ולערבב לבלילה אחידה.
למזוג לתבנית משומנת
בקערה נפרדת מערבבים את האגוזים עם הסוכר החום
מפזרים מעל הבלילה את האגוזים עם הסוכר והקינמון
לערבב עים כף את כל הבלילה

אפיה 40 35 דקות🌹👌לחמם תנור 180 מעלות❤