Share with:


חלבי

אופן הכנה

תבנית 26
לבסיס:
150 ג"ר פתי בר שבור גס
150 ג"ר חמאה
50 ג"ר אגוזי פקאן(רגיל) שבור
למלית:
500 ג"ר שמנת מתוקה
1 אינסטנט וניל
500 ג"ר גבינה לבנה 5%
1 שמנת חמוצה
1 גבינת שמנת
1 כוס סוכר
50 ג"ר פקאן סיני שבור דק

אופן ההכנה:
1ממיסים את החמאה ומוסיפים את שברי הפתי בר והאגוזים ןמשטחים בתבנית ומכניסים למקפיא ל-10 ד"ק
2 למלית מקציפים את השמנת המתוקה סוכר והפודינג עד שמתקבלת קצפת יפה וחזקה
3 מקפלים את הגבינות והשמנת החמוצה לתוך הקצפת ולקפל בעדינות את שברי הפקאן הסיני
4 יוצקים את הבלילה לתבנית על הבסיס העוגה לישר את העוגה ולפזר 50 ג"ר פקאן סיני מעל העוגה
5 להכניס למקרר ל-5 שעות

עוגת גבינה עם פקאן סיני
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים